Hurtig levering
30 dages fuld returret.

Om Custom Cases ApS

Leder du efter det ultimative case til beskyttelse af dit udstyr?

Customcases.dk er er en ren onlineshop med fokus på lave priser og hurtig levering. Custom Cases ApS er en del af Flightcases International Group der er Skandinaviens største producent og leverandør af Flightcases og professionelle Cases. Customcases.dk er en webshop med fokus på lave priser og hurtig levering. Vi sælger Peli Cases, Storm Cases og Peli Air cases til Danmarks laveste priser og lynhurtig levering.

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information..

Vores cases og løsninger bliver brugt til at beskytte, opbevare og transportere følsomt udstyr under selv de mest esktreme forhold.

Vores produkter er alle i topkvalitet og vi forhandler kun de bedste brands og produkter der findes på markedet. Vi har adgang til en af Europas største lagre af cases, hvilket er mere end 15.000 cases.

Når du handler hos Custom Cases ApS giver vi dig de bedste priser og hurtig levering. Da vi er en ren webbaseret virksomhed tilbyder vi kun ren onlinebaseret køb.

Husk når du køber hos Custom Cases ApS har vi lynhurtig levering og 30 dages fuld returret.

Til Top