19" Rack


Standard & Custom Made 19" Rack for Industrial & Militære applikationer

Vi tilbyder Europas største udvalg i profesionelle 19" Rack til alle former for industrielle og militære applikationer. Vores udvalg omfatter standard Hard Mount Rack og Shock Mount Rack fra verdens to førende producenter; SKB og Pelican (Peli). Vi tilbyder også vores egen produktion af Flightcases Rack, hvor vi producerer 19" Rack specifikt efter dine krav og specifikationer. Dette både som Hard Mount Rack og Shock Mount Rack. Vores specialværksted tilbyder endvidere modificering af alle standard Rack og specialbygget rack med indbygning af ventilation, adaptere m.m.Custom Flightcases Rack..

Vi er specialister i design, udvikling og produktion af specialbygget Hard Mount Rack og Shock Mount Rack. Vores Custom Rack er professionelle Rack konstrueret primært til industrielle og militære applikationer og er i forhold til standard Roto Shock Mount Rack som f.eks. SKB og Hardigg særligt velegnet til indbygning af strøm, ventilation, adaptere m.m. Eller hvor der ønskes en særlig lav vægt. Vi producerer Rack i alle størrelser efter dine krav. 

Vores Custom Rack produceres på vores egen fabrik, efter dine specifikationer og kan laves i mange materialer som finer, laminatoverflader, plast og som noget nyt i komposit. Sidste nævnte giver en ekstrem robusthed og en vægtreduktion på op til 50 % i forhold til et traditionelt Rack i finer. Custom Shock Rack produceres i alle størrelser og giver dig alle muligheder for specialtilpasninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 


Standard 4-hjul Shock Mount Rack

Vi tilbyder professionelle 4-hjuls Shock Mount Rack fra SKB og Peli. SKB 4-hjuls  heavy duty Shock Mount Rack kommer i dybder i 508 mm, 730 mm og 762 mm og de helt nye Peli Classic-V-Series kan leveres i dybdeaf 838 mmm. Perfekt for: IT-Equipment, Audio/Video recording, Satellit udstyr, Radio kommonukations systmer og andre Militære applikationer. De fleste af disse pordukter opfylder krav i henhold  MIL-STD-810, IP65 og harr  NATO stock nummer.


Standard 2-Hjuls Shock Mount Rack (508, 609 og 762 mm)

Vi tilbyder 2-hjuls Shock Mount Rack fra SKB og Peli. Med et 2-hjuls system kan en person transportere systemet let, f.eks. ved personlig transport og ind og ud af en bil.

Peli Blackbox er et kompakt 19" Shock Rack med dobbelte låg, der er velegnet til let til medium beskyttelse af udstyr med vægt fra 10-60 kg. og leveres i flere antal Unit og en dybde på 609 mm, mellem rackprofiler.


Standard Rack uden hjul, dybde 508 mm - 20"

SKB 19" Roto Rack er et alternativ til et traditionelt Flightcase Hardmount Rack. SKB 19” Roto Rack fås fra 2U (2 Højdeenheder) til 12U (12 Højdeenheder) og er et letvægt Hardmount Rack der giver en god beskyttelse. Er velegnet til alt indenfor Musik og måleudstyr m.m., hvor der ønskes et professionelt rack til i en god kvalitet og lav pris.


Standard Shallow Rack, dybde 271 mm

SKB Shallow Roto Rack er et alternativ til et traditionelt Flightcase Hardmount Rack. SKB Shallow Roto Rack har kun et låg. Er velegnet til alt indenfor Musik og måleudstyr m.m., hvor der ønskes et professionelt rack til i en god kvalitet og lav pris.