Ny-28%

NANUK 923 Laptop Case

NANUK 923 Laptop Case er vel nok den lækreste Laptop Case på markedet og beskytter din Laptop optimalt. Du får en ekstrem robust, vandtæt og støvtæt Laptop Case med støbt indsats, der giver ekstra beskyttelse af din Laptop mod stød og rystelser, selv under ekstreme forhold. Endvidere mange muligheder for opbevaring af strømforsyning m.m.

Indeholder udtagelig Laptop Indsats, der giver en ekstra beskyttlese

NANUK 923 Laptop Case opfylder også krav til Carry-On på fly og har en indbygget TSA-lås.

Hvilken Laptop passer til Nanuk 923 case?

Laptop sleeve passer til alle Laptop op til 359 x 250 x 31 mm.

Case uden sleeve passer til Laptops op til to 381 x 270 x 38 mm

På lager
SKU NANUK 923 Laptop
Internal Dimensions 359 x 250 x 31 mm. Case WITHOUT sleeve fits laptops up to 381 x 270 x 38 mm
Special Pris 2.498 DKK 1.998 DKK Normalpris 3.484 DKK

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

NANUK 923 Laptop Case er vel nok den lækreste Laptop Case på markedet og beskytter din Laptop optimalt. Du får en ekstrem robust, vandtæt og støvtæt Laptop Case med støbt indsats, der giver ekstra beskyttelse af din Laptop mod stød og rystelser, selv under ekstreme forhold. Endvidere mange muligheder for opbevaring af strømforsyning m.m.

Indeholder udtagelig Laptop Indsats, der giver en ekstra beskyttlese

NANUK 923 Laptop Case opfylder også krav til Carry-On på fly og har en indbygget TSA-lås.

Hvilken Laptop passer til Nanuk 923 case?

Laptop sleeve passer til alle Laptop op til 359 x 250 x 31 mm.

Case uden sleeve passer til Laptops op til to 381 x 270 x 38 mm

Specifikationer
Vægt (Kg.) 2.0000
Brand NANUK
Oprindelsesland Canada
Internal Dimensions 359 x 250 x 31 mm. Case WITHOUT sleeve fits laptops up to 381 x 270 x 38 mm
Hjul Nej
Flykabine? Ja
Materiale Impact resistant NK-7 resin
Certifikater IP67 (Waterproof), ATA 300, STANAG 4280, MIL-STF C-4150J
Write Your Own Review
You're reviewing:NANUK 923 Laptop Case
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!