Lygter, Arbejdsbelysning og EMS Cases til Brand & Redning

Hvis du arbejder indenfor for Brand & Redning så er Peli's produkter lavet og udviklet til dig! Vi er dedikeret til at levere produkter med høj ydelse, lav vedligeholdelse, og med de nyeste teknologier, der er i overensstemmelse med europæiske ATEX-direktiver, samt internationale IECEx-certificeringer. Flightcases International A/S er distributør af Peli Lygter, Arbejdsbelysning (RALS) og EMS Cases i DanmarkPandelamper

Pandelamper og Lygter til hjelme

Med fire niveauer. tre lysindstillinger og ATEX-godkendelse til zone 1 giver 2785 dig tryghed og frie hænder til at udføre dit arbejde. når du befinder dig i risikozoner..

Se alle Pandelamper >


Drejbare Lygter

Med ekstrem topstråleintensitet og røgskærende gennemtrængning vil Peli's lygter give dig dig de bedste forudsætninger til at gøre dit arbejde og komme dig ind og ud af hårde situationer sikkert. Fås med montering på hjelme m.m. og magnetiske versioner..

Se alle drejbare lygter >


Headlamps

ATEX Lights

Når du er i et potentielt farligt miljø, er det vigtigt at bruge en passende godkendt lommelygte. Peli tilbyder mere sikkerhedsgodkendte Lygter certificeret til klasse I, II, III Div 1 og grupper ABCDEFG end nogen anden.

Mere om sikkerhedsbelysning >


Peli EMS Cases

Peli Case med EMS Kit er specielt designet til Beredskabet og udrykningskøretøjer. F.eks. Peli 1460 EMS har et 3-lags bakkesystem som spreder sig ud, når man åbner kufferten. Bakkerne kan justeres så de lige nøjagtig passer til de emner der skal i hvert rum, og kan desuden ændres efter behov. .

Mere om EMS Cases >