Extreme Cases - professionelle Equipment Cases

Extreme Cases er en serie vandtætte og ekstrem robuste kufferter. De er alle velegnet til transport og opbevaring af følsomt udstyr og giver en ekstrem beskyttelse under selv de meste ekstreme forhold. Vores udvalg af Extreme Cases giver dig et udvalg i alle størrelser fra de helt små Micro Cases til XL-Cases. Alle lagerføres med dag-til-dag levering. Extreme Cases benyttes til alle former for beskyttelse og transport af udstyr til industrielle applikationer. Du får en case i top kvaltiet, flot design med et enkelt og robust udtryk.

Vi kan tilbyde attraktrive priser ved større antal. Kontakt os for tilbud. 

Søg alle størrelser

Søg Extreme Cases

Søg alle Extreme Cases efter dimensioner, farve, indhold m.m..


Mest populære Extreme Cases

Mest populære Extreme CasesFå styr på dit udstyr med hver ting på sin plads!

Vi er specialister i løsninger til transport, beskyttelse og opbevaring af alle former for udstyr, produkter m.m. i skum. Vil du have 100 % styr på dit udstyr eller bare præsentere dine produkter flot, så kan en specialindretning i skum være en god løsning. Du kan let se om dit udstyr mangler og hvor det skal lægge og så er du er sikker på at du ikke glemmer noget. Vi har mange års i erfaring og hjælper gerne med design. Inden vi starter en opgave får du en 3D tegning til godkendelse, så du er sikker på det hele bliver som du gerne vil have det.
Få mere plads med en skumindretning i flere lag

Med en skumindretning i flere lag, får du meget mere plads til alt dit udstyr. Du kan f.eks. vælge at lave indreting med bakker og på den måde udnytte casen størrelse optimalt. Vi hjælper gerne med rådgivning og forslag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 


Optimalt opbevaringsudstyr til alle behov

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information. Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Desuden har vi kompetencerne og værkstedet til at udvikle udstyret, hvis det skal specialbygges. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Får et tilbud på en skumindretning til dit projekt

Kunne du tænke dig at høre hvad det koster at får lavet en skumindretning til dine produkter eller dit projekt, så kontakt os nu. Vi rådgiver dig gerne og giver gerne et uforpligtende tilbud. Dette uanset om du har behov for få antal eller flere tusinde stk. For at give et tilbud har vi behov for lidt informationer, såsom. Hvilken case skal der indrettes til, hvor meget udstyr og antal. Send gerne et billede med, så giver vi et fast tilbud Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk.
  • .