Specialbygget Flightcases

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan bl.a. tilbyde flightcases i alle typer design tilpasset netop dine krav. Vi kan f.eks. designe en flightcase med højt låg, aftagligt låg, aftagelig side m.m. alt afhængig af dit udstyr og dine krav til anvendelse. Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i kompositet, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr. Custom Made Flightcase Stackable

Få et tilbud?

For at kunne give en pris på en opgave har vi behov for at vide, vægt og dimensioner af udstyr og antal (Vi laver også 1 stk.). Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os. Så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste.

Ring 3321 4444 og snak med en salgskonsulent eller skriv en mail: Send Email

Når kun det bedste er godt nok...

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og vores materialer er kun i den bedste kvalitet. F.eks. bruger vi valg af farvede laminater en kraftig laminat som vi selv limer på vores laminatpresse. Du kan derfor vælge laminater i 7 og 10 mm godstykkelse i flere farver. Ved valg af laminatfarver tilbyder et flot indgraveret logo med farvelægning i hvid eller sort. Derudover tilbyder vi serigrafitryk og foliebeklædning. Har du brug for en særlig let Flightcase, kan vi tilbyde paneler i plast eller komposit, så kan du reducerer vægten op til 35 %.

Standard Flightcases

Se vores udvalg af standard FlightcasesFå styr på dit udstyr med hver ting på sin plads!

Vi er specialister i løsninger til transport, beskyttelse og opbevaring af alle former for udstyr, produkter m.m. i skum. Vil du have 100 % styr på dit udstyr eller bare præsentere dine produkter flot, så kan en specialindretning i skum være en god løsning. Du kan let se om dit udstyr mangler og hvor det skal lægge og så er du er sikker på at du ikke glemmer noget. Vi har mange års i erfaring og hjælper gerne med design. Inden vi starter en opgave får du en #D tegning til godkendelse, så du er sikker på det hele bliver som du gerne vil have det.


Professionel kvalitet!

Vi hos Flightcases er dedikeret til at designe og producere de bedste case-løsninger til vores kunder. Derfor vil du som kunde hos os opleve en høj service, et team der går op at yde den bedste service og en fleksibel indgangvinkel til at løse opgaverne. Vi sætter en ære i at være de bedste og lave de bedste løsninger til vores kunder. Kun på den måde bliver vi alle bedre!