Specialbygget Flightcases

Specialbygget Flightcases

Custom Made Flightcases..

Få en Custom Made Flightcase


Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i kompositet, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Flightcase Hardware
Hvordan skal din Flightcase se ud?


Vi kan lave en Custom Made Flightcase i mange typer designs efter dine ønsker og til hvilket formål Flightcasen skal bruges til. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit projekt og laver 3D tegninger til tilbudsgivning, så du præcist ved hvordan din Flightcase ser ud. Du kan vælge mellem mange farver, materialer og overflader i laminat, plast og aluminium m.m. Vores fittings er i markedts bedste kvalitet og vi har et kæmpe udvalg i f.eks. hjul, hjørner, lister m.m.. Du kan til særlige formål vælge fittings i rustfri stål. 

 

Flightcase Hardware

Få et tilbud


For at kunne give en pris på en opgave har vi behov for at vide, hvilken type design du ønsker, størrelser og antal (Vi laver også 1 stk.). Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os. Så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste. Send Email

Hvad er en Flightcase?


En Flightcase er ofte en film- eller laminat belagt birkefiner (findes i mange farver), men også plast, PP eller aluminium anvendes. Flightcases sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter, og hjørner afsluttes med hjørnebeslag efter ønske. Håndtag, butterfly låse og andre fittings kan evt. planforsænkes i det valgte Flightcase materiale, eller monteres på selve overfladen af Flightcasen. Ofte misforstås begrebet Flightcases til at omfatte en robust kasse eller kuffert.

 

Flightcase Hardware

Når kun det bedste er godt nok...

 

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og vores materialer er kun i den bedste kvalitet. F.eks. bruger vi valg af farvede laminater en kraftig laminat som vi selv limer på vores laminatpresse. Du kan derfor vælge laminater i 4, 7 og 10 mm godstykkelse i flere farver. Ved valg af laminatfarver tilbyder et flot indgraveret logo med farvelægning i hvid eller sort. Derudover tilbyder vi serigrafitryk og foliebeklædning.

 

Flightcase