Elite Portfolio Cases

Elite Portfolio Cases

Custom Aluminium Breifcases..

Aluminium Breifcases er vores en eksklusiv Case i et flot design og ihøj kvalitet, der bygges specifikt efter dine mål. Er velegnet til opbevaring og transport af udstyr samt som en eksklusiv præsentationskuffert m.m.. Du får en flot designet Case der produceres specifikt efter dit udstyr eller produkter. Aluminium Breifcases er særligt velegnet til helt tynde cases, da disse kan laves i størrelser med indvendige mål helt ned til 59 mm i højden. Der er mulighed for en formskåret skumindretning for dit udstyr, så dine produkter eller udstyr præsenteres flot. Der er endvidere mulighed for flere typer af logo som serigrafitryk, printet logo og en fuld foliebeklædning. Kontakt os for et tilbud. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 Skræddersyet løsninger til dit udstyr..

Vi kan bygge din Aluminium Breifcase i alle dimensioner op til 1.000 x 1.000 mm. Du har mulighed for at vælge kombinationer af bund/låg med en samlet minimumshøjde på minimum 34 mm op til maksimum højde på 71,8 mm. Aluminium Breifcases er produceret i eloxeret aluminium og med overflade i sort formica eller børstet aluminium (Også muligeder ofr andre farver). Hjørner er altid sorte. Casen er stærk og med en lav vægt og i et flot design og kommer med hængslet låg og option for håndtag og evt. gummifødder. Bemærk der er et minimums køb på 5 stk. For tilbud kontakt os venligst. 

Aluminium Breifcase