SalkgskufferterCases & Kufferter for Salg og Præsentation

Vi har et stort udvalg af Cases & Kufferter til præsentation af produkter. Vi har salgskufferter i alle prisklasser og lige fra 1 stk. til flere tusinde stk og du kan vælge din salgskuffert i mange typer materialer, farver og størrelser. Vores Salgskufferter forener høj kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du transportere dine vareprøver sikkert og præsentere dem på en professionel måde hos din kunde. Vores udvalg af salgskufferter dækker alt lige fra prisbillige Plastkufferter og Alu-kufferter til eksklusive produkter i heltrukket aluminium og har du produkter der skal virke hos dine kunder, så har vi mulighed for at indbygge dit udstyr direkte i en kuffert, med strøm, stik panler og afskærmning.

Vælg mellem 6 standardstørrelser

Aluminium Cases med plukskum - "Let gør det selv løsning"

Vores Lightcases er en flot, hurtig og billig løsning til en Salgskuffert. Du kan vælge mellem 6 størrelser. Alle modeller leveres med plukskum. Med plukskum kan du let "plukke" skummet ud, så det passer til dine produkter. Dette uden brug af værktøj - og så ser det pænt ud!

Se alle Lightcases>


Plast Cases

Hvis du skal bruge et større antal Salgskufferter er vores Plast Cases et godt valg. For de fleste modeller er der minimums antal og det starter ved ca. 20 stk. Du får en flot salgskuffert til en lav pris og du kan vælge mellem flere farver og mulighed for individuel skumindretning og logo.

Se mere om Plast Cases>


Thermoformed EVA Cases

Thermoformed EVA Cases

SHELL-CASE er en helt ny serie eksklusive Cases / Bags i et flot design og i en meget høj kvalitet. SHELL-CASES er en mellem hård case udført i med en skal betrukket med eksklusivt stof. Er særligt velegnet til beskyttelse og opbevaring af følsomt udstyr og præsentation af udstyr/produkter herunder måleinstrumenter, Camera, Medicinal udstyr m.m..

Se mere Thermoformed EVA Cases>


Premium Aluminium Cases

Aluminium Cases er en serie eksklusive Cases hard cases der er produceret specielt til os. Vores Aluminium Cases er udført i en meget høj kvalitet og er udført i heltrukket børstet aluminium. Vores Aluminium Cases benyttes oftest som eksklusiv præsentationskuffert, demokuffert eller som eksklusiv produktemballage eller bare til opbevaring af følsomt udstyr..

Mere om Premium Aluminium Cases>


Breifcases

Custom Aluminium Breifcases

Aluminium Breifcases er vores en eksklusiv Case i et flot design og ihøj kvalitet, der bygges specifikt efter dine mål. Er velegnet til opbevaring og transport af udstyr samt som en eksklusiv præsentationskuffert m.m. Særligt velegnet hvor der ønskes en smal case

Se mere om Custom Aluminium Breifcases>


Case Branding

Præsenter dine produkter og brand bedst muligt med et logo på din nye salgskuffert eller demokuffert. Vi tilbyder både serigrafitryk, klistermærker eller sticker samt for udvalgte produkter in-mould labbeling. Bemærk minimums antal ved logo er 10 stk.

Mere om Case Branding>Skumindretning

Skumindretning

Med en skumindretning får du en flot præsentation af dine produkter. Vi producerer vores skumindretninger selv på vores egen fabrik, så er du sikker på lav pris og hurtig levering. Vi står for hele opgaven lige fra hjælp til løsning, design og produktion. Vi sender altid en 3D tegning af hvordan der ser ud inden vi laver det til dig.

Se mere om skumindretninger >